A Presidentist Implantológiai és Kutató Központ vezető szájsebésze, Dr Heintz Renáta tegnap 1,5 órás webináriumon ismertette, a Straumann cég meghívására, teljes fogsor pótlás rehabilitációjában elért világviszonylatban is kiemelkedő eredményeit.

teljes fogpótlás tervezés

 

Külföldi kutatókkal közösen kidolgozott, a teljes fogsor rehabilitáció legmagasabb esztétikai igényeit kielégítő, módszerének lényege a beteg arcának és állcsontjának anatómiai egyéni sajátosságait figyelembe vevő fogpótlás, hajszál pontos, digitális fogászati rendszer segítségével történő megtervezése.

 

A CT vizsgálaton alapuló digitális fogászati rendszerrel elkészített tervnek megfelelően kerül sor a fogágy magasságának műtéttel történő kialakítására. Csak ezek után történik meg a szükséges terhelést elviselését biztosító számú és helyzetű fogászati implantátum behelyezése. Az implantátumok fogágyba történő beépülése után a legmodernebb esztétikai igényeket kielégítő technikával készült protetikai fogpótlás kerül rögzítésre.

 

 

Dr Heintz Renáta, a Persidentist Implantológiai és Kutató Centrum vezetője perzentációjában kiemelte, hogy csak a beteg arcának egyéni anatómiai sajátosságait figyelembe vevő, CT vizsgálaton alapuló, speciális digitális fogászati tervezési rendszer tudja biztosítani a fogatlan állcsontba beépített fogpótlás ideális helyzetét. Enélkül a legigényesebb technikával történő fogászati implantáció esztétikai eredménye sem garantálható 100 százalékban.

 

 

Az érdeklődő szakemberek számára Dr Heintz Renáta video prezentáción mutatta be a Presidentist Implantológiai és Kutató Központban elvégzett, fogsor rehabilitációs digitális tervezésen alapuló, műtéti sorozatot.

 

 

A 90 perces, csúcstechnológiákat felvonultató előadás az esztétikai eredményeknek, a fogsor rehabilitációra szoruló betegek műtét előtti és utáni fényképeinek bemutatásával zárult.

 

Előtte - Utána

Kérdése van? Visszahívást szeretne? Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Munkatársaink segítenek fogorvos mentes megoldásokat találni a száj egészségének megőrzésére.

+ OralZone Szájhigiénés Kezdőcsomagot adunk ajándékba az Exkluzív Szájápolási Kezelések megvásárlása esetén, melyet a kezelés során személyesen vehet át.

Exkluzív Szájterápiás Kezelések

.

Presidentist Kft – Budapest 1124 Fodor u. 140

Most bepillantást nyerhetsz a FOGMOSÁS AKADÉMIA

programunk jegyzeteibe, ahol részletesen foglalkozunk a helyes szájápolás alapjaival.