FOGMOSÁS AKADÉMIA

Ismerje meg a legújabb módszert és az ahhoz tartozó eszközöket!
Legyen professzionális az otthoni szájhigiéniában!

Egy fogászati kezelés eredményessége, a gyógyulási folyamat is befolyásolható pozitívan, ha előzetesen helyreállítottuk szájhigiéniánkat egy dentál-higiénikus szakember segítségével.

A fogmosás professzionális módjának elsajátítását elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék hosszútávon egészségesen megőrizni a meglévő ép fogaikat, vagy a frissen elkészített pótlásokhoz kapcsolódó testrészeiket. Egy ilyen kezelés alkalmával fény derül az esetlegesen már kialakult, vagy kezdődő száj vagy fogágy betegségekre is. Fogorvosi beavatkozás nélkül feltárhatóak a még rejtett szuvasodások és tanácsokat kaphatunk panasz esetén a probléma megoldás folyamatával kapcsolatban. Így kiemelten ajánljuk azoknak is a programunkat, akik a fogorvosi beavatkozás előtt kívánják megszüntetni, a szájüreg egészségének visszaállításával, a további panaszok kialakulását.

Mi az a néhány igen fontos dolog, amit feltétlenül tudni kell a szájápolással kapcsolatban? Tudjuk-e valójában miért, mikor és hogyan kell eltávolítani az ételmaradékot a fogainkról? Egyáltalán tudjuk-e, hogy mi okozza a fogíny és a fogak betegségeit? Milyen eszközökkel lehet hatékonyan megőrizni a száj egészségét, és hogyan használjuk ezeket?

Most bepillantást nyerhetsz a FOGMOSÁS AKADÉMIA

programunk jegyzeteibe, ahol részletesen foglalkozunk a helyes szájápolás alapjaival.

+ OralZone Szájhigiénés Kezdőcsomagot adunk ajándékba a Fogmosás Akadémia “Exclusive” csomag megvásárlása esetén, melyet a kezelés során személyesen vehet át.

Amit a Fogmosás Akadémia csomagunk birtokosainak garantálunk:

Amennyiben orvosilag igazoltan, kezelést nem igénylő, jó állapotú fogazatot az általunk ismertetett módszerek teljes egészének betartásával rendszeresen karban tartunk, akkor évekig mentesülhetünk a fogászati beavatkozástól, csupán évente egyszer szükséges egy mosoly ellenőrzésre visszajönni.

Fogak, fogvizsgálat

Az emberi szájhoz kapcsolható, közérzetünket és szociális kapcsolódásainkat is erősen befolyásoló, kellemetlen tünetek és betegségek több mint 80 százalékáért a helytelen szájápolást, az ismeretek alapvető hiányát vagy a nem helyesen alkalmazott módszereket és/vagy nem megfelelő eszközöket, anyagokat okolhatjuk.

De abban az esetben is, ha mindezek rendelkezésre állnak, általában a szájápolást nem a megfelelő időben és/vagy nem megfelelő gyakorisággal végezzük. Ennek eredményeképpen olyan tévképzetek lépnek fel, hogy a romló fogazatunk bizonyára öröklött genetikai hajlam miatt alakult ki, holott leginkább rossz szokásainkat örökítjük.

A helyes fogmosás és szájápolás nem tanulható meg olvasással vagy oktató videó megtekintésével.

A száj-higiénikus szakember személyes problémákra szabott egyedi megoldást nyújt, egy professzionális fogtisztítás és fogkőeltávolítás után oly módon, hogy megtanítja a pácienst fogat mosni.

Közösen kiválasztják a megfelelő eszközöket, és azok eredményes alkalmazását a fogakon használat közben tapasztalt élmény útján gyakorolják be, így a páciens pontosan tudja otthoni körülmények közt is másolni, tovább alkalmazni a módszert.

Most bepillantást nyerhetsz a FOGMOSÁS AKADÉMIA

programunk jegyzeteibe, ahol részletesen foglalkozunk a helyes szájápolás alapjaival.

+ OralZone Szájhigiénés Kezdőcsomagot adunk ajándékba az Exkluzív Szájápolási Kezelések megvásárlása esetén, melyet a kezelés során személyesen vehet át.

Exkluzív Szájterápiás Kezelések

.

Presidentist Kft – Budapest 1124 Fodor u. 140

Kérdése van? Visszahívást szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Munkatársaink segítenek megtalálni a fogorvos mentes megoldásokat a száj egészségnek megőrzésére.